Remontit ja saneeraukset laajalla alueella Keski-Karjalan seudulla

Rakennus Hannonen Oy suorittaa kaikenlaiset remontit ja saneeraustyöt yli 40 vuoden rautaisella kokemuksella. Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti Keski-Karjalan alueella: toimialuettamme on esimerkiksi Joensuu, Savonlinna, Punkaharju sekä Kitee ja Puhos. Työskentelemme sopimuksen mukaan mielellämme kauempanakin.

Asiakaskuntaamme kuuluvat niin kotitaloudet kuin myös yritykset, teollisuuden toimijat ja julkisen sektorin toimijat, yleisesti kaikki ammattitaitoisia remonttipalveluita tarjoavat tahot.

Palvelujen laadun takeena ammattitaito ja kokemus

Toteutamme kaikenlaiset remontit erilaisiin kohteisiin kodeista taloyhtiöihin, teollisuusrakennuksiin ja toimitiloihin asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pitkän kokemuksemme ansioista suoriudumme myös haastavista kohteista nopeasti ja ensiluokkaisella työnjäljellä. 

Tunnemme hyvin erilaisten tilojen vaatimukset ja eri työmenetelmät, jonka ansioista voimme toteuttaa asiakkaidemme erikoisiakin toivomuksia remonttien ja saneeraustöiden suhteen.

Tutustu myös muihin palveluihimme: teemme Keski-Karjalassa ja kauempanakin niin uudisrakentamista kuin myös korjausrakentamista sekä  vaativaa teollisuusrakentamista.

Haluatko heti tehdä tarjouspyynnön tai onko sinulla jotain kysyttävää palveluistamme? Ota yhteyttä - Rakennus Hannonen palvelee asiantuntemuksella.